Laster Arrangementer

« Alle Arrangementer

  • Dette arrangement har allerede funnet sted.

LONGFIELD & SUPER SKELETON

23. april 2022 @ 20:00 23:59

LONGFIELD & SUPER SKELETON

Longfield & Super Skeleton består av fem menn og én gutt

fra vestkysten, og de er på ingen måte her for å kaste bort tiden din.

Boney M. har dratt Gamle Erik opp fra avgrunnen etter hoftene og byr på en antent dans. Resultatet er Longfield & Super Skeleton. Med munnen full av tyggis, og Roky Erickson og Scissor Sisters på ørene, klorer de rabiat etter de sanne synderne vi står ovenfor i dag: Tafatte artister bak tykke vegger av sarkasme og likegyldighet, proppfulle av designerdop og redselen for å miste følgere på Instagram. Forbi oss er mørketiden! Det på høy tid at Longfield & Super Skeleton utfører sin plikt; å forandre rocken fra en uglesett, ultra-macho, utdatert surpotte, til en uhøytidelig, alt-inkluderende skikkelse utsultet på dans, trass og billig Moscato. Det er på tide å vri hodet av veskehunder og deres apatiske eiere, og feire retten til å se ut hvordan, og gjøre hva faen en vil!

            Debutplaten Fight Music ble sluppet sent i 2019, etterfulgt av Void of Glitter (EP) våren 2020. Første nyttårsdag 2021 startet innspillingen av oppfølgeren som ble sluppet singel for singel, med tilhørende musikkvideoer, før den ble fullbyrdet som Void of Glitter/Constantly Bitter i mai 2021.

Juni 2021 låste bandet seg inn i studio (som de grundig pusset opp uken før), og begynte å skrive og spille inn låter til neste plate. 1. oktober slapp de første singel; discorockeren Born Trash, en låt med direkte tilknytning til bandets arbeidsvilje og syn på verden, godt gjemt bak metaforer og spydige tekstlinjer.

Born Trash ble etterfulgt av en mørk helomvending under navnet Privilege, som kommer med stikk i beggeretninger til den uendelige pekefinger-krigen mellom konservatisme og woke-kultur. Til sin tredje singel/video, Suffer, har rollemodellene i Adidas samlet en gjeng 5. klassinger for dele både smil, advarsler og livserfaring etter beste evne. Resultatet ble dans, konfetti og vranglære, og låten ble tatt med i NRK P3s “best akkurat nå”-liste uken etter den ble sluppet.

            Longfield & Super Skeleton er Norges desidert mest hardt arbeidende band. De skriver og produserer alle låtene selv, lager sine egne musikkvideoer, pressebilder og albumcover, designer sin egen merch, og jobber konstant med å videreutvikle image og konsertopplevelsen til de som er heldige/uheldige nok til å kalle seg publikum.

Longfield & Super Skeleton har et solid liverykte, og blåser taket av samtlige steder de besøker.

“Her er mitt ekstremvær-soundtrack. Dette er musikken å høre på når «Gyda» kommer for å velte trærne i hagen og knuse vindusruter.”- Espen Roness, NRK P3

“Nesten skummelt dansbar rock fra vestkysten. Det er seigt, funky, uhøytidelig, artig og sjukt energigivende. Da låta «Benzodiazepine» falt inn i innboksen tidlig i 2021, var jeg helt solgt. Låta ble nesten spilt i hjel, og kort tid etter kom skiva, som er den andre i rekken, og den vant meg helt over! Hvordan kunne dette bandet ha gått meg hus forbi tidligere? Dette er bare så sjukt bra!!”

Veronica Sagbakken for Disharmoni – “Våre favorittalbum 2021”

«… Alle er likevel nødt til å innrømme en ting. Dette bandet sveiper ned alt de kommer over når de opptrer. Slik var det også i kveld, bare enda mer intenst. … Hva kan jeg ellers si? En maktdemonstrasjon fra uhyre dyktige musikere? Uansett, anbefales på det sterkeste!»         

– Anmeldelse fra Festivalguiden.no

«De er en gjeng som lager utrolig god musikk som får opp hjertepumpa. Det er bratte bakker på vei til jobb her i Trondheim, og det gikk SÅ fort med dette på øret. Du kan løpe etter enhver buss, og rekke den.»

-Anna Nor Sørensen, om Chivalry is Dead, Studio p3

MUSIKKVIDEO: 

Suffer 

Privilege                                                                  

Chivalry Is Dead

Born Trash                                                                    

Tight Leash                                                                    

Decent People

LIVEVIDEO:                                                                      

Chivalry Is Dead

I Never Learn

STREAM:

Spotify

Tidal

Apple Music

kr270

91374740

Vis Arrangør nettside

Billetter

The numbers below include tickets for this event already in your cart. Clicking «Get Tickets» will allow you to edit any existing attendee information as well as change ticket quantities.
Billetter er ikke lengre tilgjengelig