Laster Arrangementer

« Alle Arrangementer

  • Dette arrangement har allerede funnet sted.

Uhøvla Garp 21+

Hei igjen gode Garp-venner!
En god nyhet her. 26 mars blir det GARP

26. mars 2022 @ 20:00 23:59

LineUp blir også i år som forventet en blanding av noen nye spennende artister og noen særdeles veletablerte – men stadig aktuelle artister..

ÅRABROT

9. april 2021 var Årabrot tilbake med sitt ferskeste studioalbum «Norwegian Gothic», fortellinger sunget og historier fortalt gjennom skrik og hvisking, fra tomme veier og det kalde dypet av ugjennomtrengelige fjorder. Dette er bandets niende fullengder og inneholder blant annet samarbeid med Lars Horntveth (Jaga Jazzist), cellisten Jo Quail, Tomas Järmyr (Motorpsycho), Anders Møller (Turbonegro, Ulver)..

Årabrot er haugesunderen Kjetil “Tall Man” Nernes og Karin “Dark Diva” Park. Etter fem egne album, noen Grammy’s, et Eurovision-bidrag for Norge, og etter opptredner med Lana Del Rey og David Bowie, dro Karin til hjembyen hvor hun kjøpte kjerka hun hadde sin første opptreden i som barn – der har de siden laget, øvd og spilt inn musikk.

Kjetil Nernes fikk en kreftdiagnose i 2014, midt i en turné… I stedet for å operere med en gang, fullførte han turnéen. Kjetil overvant heldigvis kreften, og Årabrot er nå sterkere enn noen gang.

Med aluminiumsguitar og Stetson-hatt, er Årabrot lausungen til Billie Holiday og Elmore James. De er The Velvet Underground hvis Johnny Cash var et medlem, og hvis Nico var i stand til å synge. De er Camus, Sartre, Poe og en Burroughs cut-up, blandet med erotikk.. Bandet har samarbeidet med produsenter som Billy Anderson og Steve Albini, og musikere som Ted Parsons (Killing Joke/Swans), Sunn O))))’s Stephen O’Malley, og Kvelertaks Erlend Hjelvik. De har komponert musikk for filmer som “Die Nibelungen” og “Doctor Caligari”. Deres album “The Gospel” fikk tittelen “Album of the Year” av The Quietus i 2016.

Årabrot var for svart for black metal, og for avant-garde for punk, så de gikk opp sin egen sti.

3dje juledag er de headliner på Uhøvla JulaGARP… det blir fett !

Colonel Roger

Roger Haaland, Tommy Larsen, Øystein Skjold og Jan Morten Ferkingstad… Når de gutta er samlet er de stavangerbandet Colonel Roger og de spiller rett og slett den fineste rock. Colonel Roger er et kjærkomment tilskudd til den store Frihetsrock/Amerikana/Singer-Songwriter-scenen i Norge og har fått nydelig omtale både i lokale og nasjonale medier for sine personlige orginallåter.

Colonel Rogers andre utgivelse, som har fått navnet «Rugged Trails» har drivende gitarløp med akkurat den riktige lo-fi skurrelyden og den sjelfulle vokalen som sender assosiasjoner til bl.a Neil Young – og det er ikke bare vokalen som er sjelfull, alt på plata er det, her har de virkelig klart å fange den umiddelbare gnisten. Colonel Roger får endelig skikkelig velfortjent oppmerksomhet – «Jøss! Nok et knallband, rett rundt dørene våre», skriver Aftenbladet og klinker til med terningkast 5.

Dorothea Økland

Dorothea Økland spiller moody og uimotståelig fengende DIY-elektropop, full av underlige teksturer og finurlige melodilinjer. Økland har skapt seg et musikalsk landskap bestående av synther, harpe, fløyter, fieldrecordings og vokal i kombinasjon med hjemmesnekra visuals. Vokalisten og produsenten er aktiv med prosjekter innen indiepop, frijazz, jazzpop, vokalimpro, og komponerer musikk til moderne dans og teater. Dorothea er også å finne i band som Hey Love, Soft Punch, Klossmajor og Nothing Personal. I mai slapp hun «Fake Flowers», den første singelen under eget navn!

Linn Kristin Mæland

Linn Kristin er en artist og låtskriver fra Karmøy. Hun har tidligere studert ved LIPA (The Liverpool Institute for Performing Arts), men er nå basert i Oslo hvor hun også studerte musikk ved Høyskolen i Kristiania. De siste årene har hun spilt på Uhørt, deltatt på Oslo Songwriting Camp og vært deltaker i All Together Now – og som vi alle vet var hun med i siste runde av The Voice på TV2. Linn Kristin leverer pop i et originalt lydbilde hvor tekst, melodi og vokal står i sentrum. Låtene hennes bærer preg av egne erfaringer, følelser og opplevelser, ærlig og uten filter. Hun er mye i studio og skriver låter med bl.a Elsa Søllesvik (Elsa og Emilie).

Hun var bl.a inne på Radio102 Topp40 med sin egen låt «Someone sometimes».

Markus Matland

Markus Matland vokste opp omringet av Karmøys kystlandskap, og har hele livet vært omringet med salmer og andre musikkinnflytelser. I soloprosjektet sitt kommer inspirasjonen fra The Beatles og andre samtidige musikalske impulser. Det unike indieprosjektet hans, en coming-of-age-sound rundt det notalgiske og de personlige opplevelsene har et naturlig bygdepreg.

Etter å ha spilt i band i store deler av ungdomstiden var det naturlig å oppsøke Bergen, som er kjent for sitt fruktbare musikkliv, som neste kapittel i de musikalske innflytelsene.

Nå gir han ut sin første LP, «Good Mourning», gjennom TIK Records, som viser en perfekt blanding mellom naive, nærmest lekende, observasjoner med et innadvendt og intuisjonsbasert uttrykk hvor hverdagslige tanker er like viktige som de store spørsmålene. Dersom Mac Demarco og Boy Pablo er blant dine favoritter, vil dette albumet sannsynligvis treffe deg rett i hjertet. Gjennom sine ti låter, serverer Matland indie i form av vintage synth, groove og jazzete akkorder..

Her er det bare å sette seg tilbake og nyte..

Rudboy Records

Rudboy Records er et energisk plate-, familie- og management selskap som representerer HipHopmiljøet på Haugalandet.

Og – ikke minst – Vinneren av Haugalandsmesterskapet i pop og rock:

TBA

Kontakt:

Per Steinar Lie | mob: 40427933           // per.s.lie@gmail.com

Johnny Liadal   | mob. 95240073           // johnnyliadal@gmail.com

kr150-kr300 billett

91374740

Vis Arrangør nettside

smedasundet 66
Haugesund, Norge
+ Google-kart
91374740
Vis Sted nettside

Billetter

The numbers below include tickets for this event already in your cart. Clicking «Get Tickets» will allow you to edit any existing attendee information as well as change ticket quantities.
Billetter er ikke lengre tilgjengelig