Laster Arrangementer

« Alle Arrangementer

  • Dette arrangement har allerede funnet sted.

OnklP & De Fjerne Slektningene

4. mars 2023 @ 20:00 23:59

OnklP & De Fjerne Slektningene
Blood Command

OnklP & De Fjerne Slektningene – sammen med Blood Command: Death pop kongene fra Bergen og nå også Australia har holdt det gående siden 2008 med livsfarlig dødspop og skyhøye karatespark. Alltid kledd i tre striper og alltid beredt for rocke shock. Bli med i sekten

Norges farligste boyband har siden sin debut i 2014 blitt pensum i både barne- og ungdomsskole, men ikke blitt mindre farlige på veien av den grunn. Bandet som står bak tyve-ti-tallets største og kanskje viktigste norske låt, «Styggen på ryggen», skal endelig ut på veien igjen etter å ha fått to turneer amputert av pandemien.  

På nyåret slipper bandet også sitt femte studioalbum, 

I januar i år gikk et finkalibrert Slekta i studio, og på den kommende plata får du landets tighteste orkester i toppform ledet an av Norges mest rappkjefta poet. Plata er spilt inn i Phat Cat Studio og slektas Kick Ass Studio, med Johan Larsson bak spakene. Tyngre, mørkere, røffere og ærligere. 

«Når vi nå går inn i vårt tiende år som band, er det deilig å kunne gjøre det med en ny skive i sekken, som er pakket klar for norgesturné. Vi gleder oss stort til å dele ny musikk og til å gjøre det vi gjør best, nemlig å blæste det ut på scener rundt om i landet.» Knut Oscar Nymo, Bass, Onklp & de fjerne slektningene.

Turnéliste:

2. mars – Stavanger, Folken
3. mars – Bergen, Kvarteret
4. mars – Haugesund, Høvleriet

9. mars – Moss, Verket Scene
10. mars – Ålesund, Terminalen
11. mars – Trondheim, Byscenen

16. mars – Lillehammer, Felix
17. mars – Hamar, Festiviteten
Lør 18 mars – Skien, Parkbiografen

23. mars – Kristiansand, Kick
24. mars – Oslo, Rockefeller
25. mars – Halden, Aladdin Scene

Billetter i salg nå!

kr450
Smedasundet 66
Haugesund, Norge
+ Google-kart

Billetter

The numbers below include tickets for this event already in your cart. Clicking «Get Tickets» will allow you to edit any existing attendee information as well as change ticket quantities.
Billetter er ikke lengre tilgjengelig