Laster Arrangementer

« Alle Arrangementer

  • Dette arrangement har allerede funnet sted.

Odin

17. mars 2023 @ 20:00 23:00

Etter å ha etablert seg som komponist gjennom en variasjon av prosjekter som spillefilm (Ikke naken i 2003), bandet Vamp, teater, tv dokumentarer og videre som turnerende artist og musiker i 2008, slapp Odin sin første soloplate i 2015.

Ikke akkurat i tråd med det andre så på som låtskriving strebet Odin etter en stil som motstår stil.

“som om det er skrevet for hånd, om du skjønner hva jeg mener” (VG), “en helt spesiell debut” (AFTENPOSTEN) “sprenger lytterhorisonten og den jevne pop forståelsen” (SMP) er noen av tilbakemeldingen han fikk for plata.

I 2020 kom hans andre soloalbum, Sillajass, ut til utelukkende fantastiske kritikker. 

““Som om Prince plutselig sto på scenen i Weimar-republikken i starten av 30 tallet” (KLASSEKAMPEN) “en ordentlig rå og særegen musikkopplevelse på grensen til det avantgardistiske” (MORGENBLADET) “Sterkt, tøft og helt annerledes” (DAGSAVISEN) “et ganske unikt musikalsk verk” (AUDIOPHILE) 

Her reflekterer han over livet som ung mann som nettopp har mistet sin mor i den lille byen som kaller seg selv Sildabyen. Prosjektet ble fulgt opp av en musikkvideo serie som ble nominert til kortfilmfestivalen.

Januar 2023 er Odin aktuell med sin neste langspiller, Hoohahs and cat calls, en klubb-blues som rører borti temaer som ensomhet, kjærlighet gjennom maskulinitet. Prosjektet gis ut i samarbeid med Bjørn Berge, og er Odins første arbeid på engelsk for å også kunne snakke til Berges publikum utover Norge.

Odin er en artist, komponist, musiker og et medlem av det norske bandet Vamp.

Mellom turnering og komponering har han også etablert seg som produsent, og gjør et snitt på tre produksjoner i året.

Arbeidet hans har blant annet tjent ham en nominasjon til Spellemannsprisen som årets populærkomponist (2008), i tillegg til å ha mottatt spellemann for “Siste stikk” i 2005, og nominasjoner for “årets hit” for sangen “Liten fuggel” i 2012 og albumet “st.mandag “ med Vamp i 2008.

kr350
smedasundet 66
Haugesund, Norge
+ Google-kart
91374740
Vis Sted nettside

Billetter

The numbers below include tickets for this event already in your cart. Clicking «Get Tickets» will allow you to edit any existing attendee information as well as change ticket quantities.
Billetter er ikke lengre tilgjengelig