Laster Arrangementer

« Alle Arrangementer

Minor Majority DUO

juni 3 @ 21:00 22:30

Minor Majority fullkonsert
(NB! Marit Larsen spiller etterpå på samme billett)

Minor Majority DUO

Minor Majority debuterte med plata Walking Home From Nicole’s i 2001 og har over tjue år som plateartister bak seg.

Med låter som «Dancing in the Backyard», «Come Back To Me», «(In That) Premature Way», «She Gave Me Away» og «Supergirl» var bandet med på å definere det første musikalske tiåret av totusentallet her hjemme.

Bandet fikk også et solid fotfeste i Europa, spesielt i Frankrike, Sveits og Tyskland, der de hadde stor suksess med albumene Up For You & I (2004) og Reasons To Hang Around (2006). For sistnevnte vant Minor Majority Spellemannsprisen i klassen for «beste popgruppe» i 2006.

I løpet av karrieren har Minor Majority spilt mer enn 700 konserter over hele Europa.

De siste årene har bandet vært svært aktive på platefronten og gitt ut tre album på under fire år (Napkin Poetry (2019), The Universe Would Have To Adjust (2021) og Kiss Off (2022). Samtlige har fått gode kritikker både her hjemme og ute i Europa. Etter en vellykket tysklandsturné i September, vil noen utvalgte byer få oppleve dem som duo nå i desember. I dette formatet kommer publikum tettere på bandet og nærmere låtene slik de var når de ble laget.

Vokalist Pål Angelskår sier:

«Konsertene vi gjør i duoformat er noe av det morsomste vi gjør. Det er transparent, intenst og aldri helt feilfritt. Det er en ekstra spenning som oppstår både hos oss og i publikum når sangene plutselig ikke har noe å gjemme seg bak. Ingen rytmeseksjon eller synth-tepper, bare to gitarer, to stemmer og en god porsjon nervøsitet.»

«I Flekkefjord får vi dessuten med oss Inge Svege på munnspill og kor på en del låter, det gleder vi oss masse til. Inge har spilt på flere Minor Majority-plater og har også bidratt med munnspill og orgel live en rekke ganger. Han er en superdyktig og veldig leken musiker som det alltid er en glede å spille med.» 

kr500

91374740

View Arrangør Website

smedasundet 66
Haugesund, Norge
+ Google-kart
91374740
View Sted Website

Billetter

The numbers below include tickets for this event already in your cart. Clicking «Get Tickets» will allow you to edit any existing attendee information as well as change ticket quantities.
Minor Majority
NB! Samme billett som Marit Larsen eller Vise og Lyrikk festivalpass
kr 500
341 tilgjengelig