Laster Arrangementer

« Alle Arrangementer

  • Dette arrangement har allerede funnet sted.

Marit Larsen

3. juni 2023 @ 22:00 23:30

Vise og lyrikkfestivalen i Haugesund presenterer, Marit Larsen

Marit Larsen

Marit Larsen (f.1983) tok popverdenen med storm allerede på slutten av 1990-tallet som den ene halvparten i duoen M2M. Debutsingelen ”Don’t Say You Love Me” ble raskt en global megahit, og til sammen solgte de over 12 millioner singler og album på verdensbasis.

I de senere år har hun gjort stor suksess som soloartist, og har markert seg som en av Norges aller fremste komponister og låtskrivere. Under eget navn har hun gitt ut fire album. Det siste av dem, det kritikerroste “When The Morning Comes”, ble sluppet i 2014, og er det første albumet hun også har produsert selv.

Vinteren 2016 har gått med til skriving, produksjon og ferdigstilling av helt nytt materiale, som vil ta publikum enda litt nærmere Larsen. Vi skal bli med henne bort til det hjørnet i baren der Joni Mitchell og Gillian Welch sitter. Flere strenger, mer sjel. Svinge ut på et sidespor forbi den rendyrkede popmusikken og bort til folken. En vei man hele tiden har visst at Larsen ville bevege seg inn på, uten å helt vite når.

I april 2022 slapp Marit den inderlige og etterlengtede «Hva er igjen av oss» – hennes første låt siden 2016, og denne gang på norsk. Det er ventet mer musikk rett rundt hjørnet i høst – som sammen med Maritsunike popkatalog endelig fremføres på fire scener i desember.

kr450 kr
Smedasundet 66
Haugesund, 5528 Norge
+ Google-kart
+4791374740
Vis Sted nettside

Billetter

The numbers below include tickets for this event already in your cart. Clicking «Get Tickets» will allow you to edit any existing attendee information as well as change ticket quantities.
Billetter er ikke lengre tilgjengelig