Laster Arrangementer

« Alle Arrangementer

  • Dette event har allerede funnet sted.

UhøvlaJulaGARP

27. desember 2020 @ 20:00 23:59

Uhøvla JulaGARP!

27 | 12 – 2020

Høvleriet

LineUp blir også i år som forventet en blanding av noen nye spennende artister og noen særdeles veletablerte – men stadig aktuelle artister..

Alle som er glade i musikk kan glede seg til følgende LineUp:

Thomas Dybdahl

Det er rundt 20 år siden Thomas Dybdahl ga ut sin første innspilling. Etter debutalbumet hans «…that great October sound» fra 2002 har han etablert seg som artist, låtskriver, produsent, film- og teaterkomponist. Han har mottatt Spellemann, Amanda og Grammy-nominasjoner.

Thomas Dybdahls niende album «Fever» ble sluppet 13. mars i år. Avisenes anmeldere trillet euforiske terningkast og beskrev Fever bl.a som «et album for elskere som vil danse i varmen».

Thomas Dybdahl har med seg et knippe godbiter fra sin imponerende katalog.

Vanary

indie-bandet Vanary er plateaktuelle, nå sist i mai, med debut-albumet «Urban Getaway». Her spiller tvillingbrødrene Martin Lie Hauge trommer og Andreas Lie Hauge på gitar og vokal sammen med André Pettersen på bass, Jone Dahle Johansen på keyboard/ vokal og Simen Wallace på gitar og vaskebrett.

Bandet har flere ganger blitt omtalt i bl.a Stavanger Aftenblad, og avspilt på NRK, en rekke lokalradioer og på radio i utlandet. I 2019 var blant annet låta Free Bird en av de 20 mest spilte sangene på en av Norges største lokalradioer, Radio102. I februar havnet singelen Fool Me 3x (Fool Me Three Times) på Spotify sin egen spilleliste «Made In Norway» med over 53.000 følgere.

Les Dunes

Les dunes er et nytt instrumentalt rockeband fra Haugesund bestående av Per Andreas Haftorsen (gitarer), Per Steinar Lie (Bass) og Morten Jackman (Trommer). Musikerne har bakgrunn fra band som Im Nebel, The Colors Turned Red, Helldorado, The Low Frequency in Stereo, Undergrünnen, Action & Tension & Space, Gapminder og Lumen Drones.

Musikken kan beskrives som langsom, dvelende, rå og filmastisk.

Bandet jobber for tiden med sitt debut-album med jevnlige turer inn til ABC studio i Etne, sammen med Kjetil Ulland som tekniker. Albumet vil se dagens lys høsten 2021.

Salvador Dassi

Tor Hedegaard-Larsen aka Salvador Dassi vokste opp i Haugesund – vinden og regnet har vært med på å forme han på mange måter. Han bor nå i Bergen… Det kreative musikkmiljøet her har vært med på å skape en artist som er klar til å vise sine sanger for verden. Salvador Dassis særegne space pop-rock fyller alle kroker i ethvert rom. Spennende toner fra forskjellige stilarter flyter sammen i deilig harmoni, og gjør hver låt særegen utover det normale. Dette appellerer spesielt til alle som elsker Fleet Foxes og Edward Sharpe. Sommer, kjærlighet og skjønnhet er noen av nøkkelordene han omfavner…

Wholesome

Vi kjenner alle til det dynamiske musikkmiljøet på Torvastad … Wholesome har også sitt utspring herfra..  og de presenterer seg som et indie – rockeband fra Haugalandet med Jon Olav Hausken – bass, Johan Nes – trommer, Jørgen Johannessen – gitar/ vokal, Georg Yrke Bleie – gitar og Sigurd Yrke Bleie – keyboard – byr de på musikk som tar utgangspunkt i de hverdagslige bekymringer og gleder i en ungdoms liv. Med flerstemt koring, lystige gitarer og flytende Rhodes formidler de tema mange kan kjenne seg igjen i. Forelskelse, ensomhet og usikkerhet …

KJELLARTAK

Når to kompiser i sin beste alder en desemberdag i 2017 skulle invitere til bursdagsfest og fant ut at Nick Cave ble for dyr, R.E.M. var oppløst og David Bowie var død, ja da var det bare å skape sitt eget drømmeorkester. Et knippe favorittlåter ble øvd inn og fremført til stående applaus. Hvilket igjen førte til at KJELLARTAK fant ut at de var kommet for å bli, og mener fast bestemt på at de er guds gave til et feststemt konsertpublikum.

Bandet teller i dag 10 rutinerte og mindre rutinerte medlemmer, har ukentlige sosiale

samlinger i øvingslokalet, og gjør kun låter de selv elsker. Navnet kom forøvrig til dem ved at to av medlemmene på en øving kikket oppgitt i taket og tenkte …. jadda!!!

På 3. juledag vil dette fenomenale orkesteret gjøre et lite knippe av sitt rikholdige repertoar. Her kan det fort bli allsang!

Og – ikke minst – Vinneren av Haugalandsmesterskapet i pop og rock…

Kontakt:

Per Steinar Lie | mob: 40427933           // per.s.lie@gmail.com

Johnny Liadal   | mob. 95240073           // johnnyliadal@gmail.co

91374740

View Arrangør Website

Smedasundet 66
Haugesund, Rogaland 5528 Norge
+ Google-kart

Billetter

The numbers below include tickets for this event already in your cart. Clicking «Get Tickets» will allow you to edit any existing attendee information as well as change ticket quantities.
Billetter er ikke lengre tilgjengelig