Laster Arrangementer

« Alle Arrangementer

Thomas Dybdahl Solo

november 30 @ 20:00 23:30

For ti år siden tok jeg en avgjørelse om rulle i gang en slags evig soloturne og bli så god på det at det aldri ville føles som en budsjettversjon av en konsert med band. Jeg ville prøve og heller spille på styrkene en slik kveld kunne ha, båndet man kunne få med publikum, stedene en kunne spille og friheten man kunne gi seg selv når man spilte sangene helt solo. Siden den gang har jeg spilt så og si overalt i landet, alt fra Operaen i Oslo til Trevarefabrikken i Henningsvær, Lofoten, til Nidarosdomen, Trondheim. Jeg har blitt utrolig glad i å spille disse solokonsertene og gleder meg masse til å fortsette turneen. Nå har jeg et betydelig antall sanger å velge imellom og hver kveld er forskjellig fra den andre, noe som holder det spennende for både publikum og meg. Håper vi ses!

Thomas Dybdahl er en av våre beste og mest profilerte musikere. Han har med sine nydelige album befestet sin stilling som en av Norges store artister og låtskrivere.

For 20 år siden satt Thomas Dybdahl med sitt første soloalbum “…That Great October Sound” mellom hendene. Albumet ble et vendepunkt i karrieren med svært gode kritikker, Spellemannspris og Edvard-pris. 

VG skrev i anmeldelsen av debutalbumet «Dybdahl alene er en aldri så liten åpenbaring med såre, vakre sanger fremført med den samme, nesten hviskende intensiteten som gjorde Jeff Buckley til allemannseie – hør bare åpningssporet «From Grace»!».

En solo konsert med Thomas Dybdahl er en sjanse til å høre låtene hans slik de ble til opprinnelig. I tillegg til å presentere klassikere fra en lang karriere spiller han også nyutgitt og nyskrevet materiale på sine solo konserter.

kr450

91374740

Vis Arrangør nettside

Billetter

The numbers below include tickets for this event already in your cart. Clicking «Get Tickets» will allow you to edit any existing attendee information as well as change ticket quantities.
Thomas Dybdahl Solo
Konsert
kr 450
394 tilgjengelig