Laster Arrangementer

« Alle Arrangementer

  • Dette arrangement har allerede funnet sted.

Mari Boine

2. juni 2023 @ 20:00 22:00

Boine-Rossman

Siden debuten for over 30 år siden har hun levert en helt utrolig innholdsrik diskografi, og spredd vår felles kulturarv over hele verden.

Hun har også (mildt sagt) blitt hedret for dette – med bøtter og spann med Spellemannspriser (inkludert hedersprisen), Rockheim Hall of Fame, Nordisk Råds Musikkpris, Samerådets Ærespris, Ridder av 1. klasse av St. Olavs Orden, Ole Vig-prisen, Finmark Fylkes Kulturpris, Anders Jahre’s Kulturpris, æresdoktorat, utnevnt til statsstipendiat og mye mer – en liste som kan ta pusten fra de fleste.

Mari Boine skaper musikk i grenselandet mellom samisk og annen folkemusikk, rock og jazz, og leverer live-opptredener som kan ta pusten far alle og enhver, i trio- eller fullt band format.

Rossman

Rossman kommer på scenen ca. 22:00

Rossman har lenge vært en skjult perle i den norske konsertfaunaen. Et bånn gass rockesirkus med norske tekster som både kikker tilbake på store helter fra visetradisjonen, og som jobber fremover mot egenart og originalitet, med humor og alvor om hverandre. Rossman har hatt noen lokale slagere som «Kjæreste på Jæren», i tillegg til «Det Hjalp Ikkje», som fikk en større geografisk spredning etter at den ble brukt flere ganger i NRK-podcasten «Berrum og Beyer snakker om greier».

Bandet spiller som om de har vært på en neverending turné i USA. Her oser det av spilleglede og overskudd! Et americana/rockeorkester på seks mann, som alltid garanterer god stemning, boogie-woogie-piano, ansiktsmeltende gitarsoloer og et smittende humør!
Siden 2020 har Rossman vært aktuell med et prosjekt som handler om å spille konsert i alle Norges kommuner. Det er i skrivende stund gjennomført 120/356 konserter.

Gjør som mange andre og kom for å høre Rossman med fullt band! Det blir verdt det, vi lover!

I bandet:
Håvard Kværne Hansen – trommer
Mathias Agdestein Steffensen – bass
Edvard Sundquist – gitar
Øystein Aadland – orgel
Auver Gaaren – piano/dobro

kr450

91374740

Vis Arrangør nettside

smedasundet 66
Haugesund, Norge
+ Google-kart
91374740
Vis Sted nettside

Billetter

The numbers below include tickets for this event already in your cart. Clicking «Get Tickets» will allow you to edit any existing attendee information as well as change ticket quantities.
Billetter er ikke lengre tilgjengelig