Laster Arrangementer

« Alle Arrangementer

  • Dette arrangement har allerede funnet sted.
Avlyst
Pga sviktende billettsalg i disse vanskelige tider og ingen stimulering etter 12 feb, kansellerer Kristian Kristensen deler av sin turne. Det går dessverre utover Haugesund. Kristian hadde gledet seg til å spille i Haugesund og er lei seg for å skuffe sitt publikum. Han håper å komme sterkt tilbake i Haugesund ved neste anledning.

AVLYST! Kristian Kristensen

5. mars 2022 @ 21:00 23:00

AVLYST:

Pga sviktende billettsalg i disse vanskelige tider og ingen stimulering etter 12 feb, kansellerer Kristian Kristensen deler av sin turne.
Det går dessverre utover Haugesund. Kristian hadde gledet seg til å spille i Haugesund og er lei seg for å skuffe sitt publikum. Han håper å komme sterkt tilba
ke i Haugesund ved neste anledning.Med stor suksess fra utgivelser som «Kan du lære mæ» og «Du ga mæ viljestyrke», har Kristian med den store stemmen og det varme hjertet kapret en stor plass hos mange her til lands både på streaming og ikke minst live. Nå er han klar for å dele både ny musikk og nye sider ved seg selv gjennom sitt kommende album «2003». «2003» er Kristians personlige historie fra det å være en ung og usikker gutt, til den personen han har blitt i dag.Gjennom pandemien har Kristian turnért rundt i Norge til stor begeistring for de få som har klart å sikre seg billett – i hovedsak solo da det har vært den eneste muligheten å reise rundt og spille. Endelig skal han ut på en turné igjen med band!

kr400

91374740

Vis Arrangør nettside

Billetter

The numbers below include tickets for this event already in your cart. Clicking «Get Tickets» will allow you to edit any existing attendee information as well as change ticket quantities.
Billetter er ikke lengre tilgjengelig