Laster Arrangementer

« Alle Arrangementer

  • Dette event har allerede funnet sted.

Kine Nesheim release konsert i Garasjebryggeriet.

26. september 2020 @ 20:00 23:00

Kine Nesheim release konsert i Garasjebryggeriet.

Det er 17 år siden Kine Nesheim først gjorde seg bemerket som låtskriver og formidler. I årene som fulgte ble det skrevet og innspilt et stort låtmateriale både i norske og utenlandske produksjonsmiljøer. Hun var «Norges nye pop-håp» ifølge VG, og samarbeidet med navn som Guy Chambers (Robbie Williams) og Shep Solomon (Britney Spears).


Selv om den engelskspråklige debut-plata var klar for utsendelse i 2009, valgte Kine å aldri gi den ut. Lysten til å skrive forsvant og hun valgte å takke av i forholdet til musikkbransjen.

“Ingenting e sånn det sko ha vært

men eg kan venta” synger Kine. Og kanskje skal vi være glade for akkurat det. At Kine ventet til hun var klar og virkelig fikk troen på egen musikk igjen.

Nå har hun pennen i egen hånd igjen, og debutplata slippes 26. september. Konserten på Garasjebryggeriet er releasefest og markering av dette. Med seg har hun de faste resterende 2/3 av trioen, Lars Eirik Støle (tangenter) og Jarle Strømsvold (strenger).


Link til video

https://m.youtube.com/watch?v=QjqgDFO-5KU


Link til Spotify

https://open.spotify.com/artist/5sIzfjvgw9ERsE1LaYwGFg?si=DjWmkhptSyqA0TEoqLdbgg

kr300

91374740

View Arrangør Website

Billetter

The numbers below include tickets for this event already in your cart. Clicking «Get Tickets» will allow you to edit any existing attendee information as well as change ticket quantities.
Billetter er ikke lengre tilgjengelig