Laster Arrangementer

« Alle Arrangementer

Høst

september 14 @ 20:00 23:30

HØST feirer 50-årsjubileum for «På Sterke Vinger» (1974) med eksklusiv konsert og dokumentarvisning på Høvleriet!
Det smått legendariske prog-rock bandet, markerer 50-årsjubileet for deres ikoniske debutalbum «På Sterke Vinger» med en uforglemmelig konsertopplevelse på Høvleriet den 14. september.
Publikum vil bli vitne til historie når den originale besetningen fra 1974, bestående av Geir Jahren, Bernt Bodal, Svein Rønning, Lasse Nilsen og Knut Lie, gjenforenes på scenen.
I tillegg til den etterlengtede konserten vil kvelden innledes med visning av den 40 minutters lange dokumentarfilmen om bandet, skapt av dere tidligere tekniker Leif Brynildsen, som fulgte Høst på deres reiser gjennom store deler av 70-tallet!
«Høst leverer melodiske gitarlinjer, taktskifter og en solid oppvisning i syttitalls progrock,» uttalte Rock n’ Roll Dreams.
Dette er en enestående mulighet til å oppleve et av Norges største musikalske ikoner i liveformat, med den unike dynamikken til den opprinnelige besetningen fra 1974.
Medlemmene i Høst er alle i toppform, fylt med energi og spilleglede, og er endelig klare til å samles igjen for å feire 50-årsjubileumet sammen nye og gamle venner på Høvleriet!

kr450

91374740

Vis Arrangør nettside

Billetter

The numbers below include tickets for this event already in your cart. Clicking «Get Tickets» will allow you to edit any existing attendee information as well as change ticket quantities.
Høst
kr 450
392 tilgjengelig